Ricard Sancho i Torres

12/06/2010

Sancions si, però compte amb la manera!!!

La actuació dels controladors espanyols ha estat esfereïdora o potser també diria insultant. Jo soc sindicalista i sempre he defensat la lluita obrera i la seguiré defensant. El que no defensaré mai és la hipocresia i la brutalitat. Hipocresia perquè aquets personatges, és creuen el centre del univers amb uns sous impressionants, que volen? Cobrar sense anar a la feina? Que no te responsabilitat un conductor d’autobús, o del AVE? O tant mateix un metge quant et obre de dalt a baix? Si, tothom tenim responsabilitats en la nostra feina , uns menys que d’altres. Però el que no tenim és el seu sou impressionant, i en època de crisis això ha de tenir un valor afegit. Brutalitat perquè ho han fet sense avisar que és el principi basic d’una vaga, han deixat molta gent, molts d’ells treballadors, que estalviant en uns moments tan difícils volien gaudir d’uns dies d’esbarjo. Amb aquesta actitud no han fet més que posar-se la opinió publica en contra, i això és molt dolent per un col·lectiu, ja altrament criticat.
Dita aquesta opinió, voldria fer una reflexió de la actuació del govern espanyol. No estic d’acord amb la militarització que han fet!!. En democràcia cap civil ha de passar a mans dels militars. A partir d’ara el govern espanyol pot utilitzar aquesta formula quant volguí, no vull pensar que faran si un altre sector fes una vaga similar, també els militaritzarien? Reflexionem, tenim formules civils molt ben especificades en els codis de justícia i en las lleis laborals, no fa falta utilitzar l’exèrcit, m’esgarrifa pensar que pot passar si aquests militars és senten poderosos un altre cop.
Per acabar una conclusió molt personal, cada cop tinc més clar que tot ha estat  una maniobra meticulosament estudiada. La firma del decret el passat dijous, tenia la clara intenció de exasperar els ànims del controladors, i han aconseguit, Ja sabem el que diuen segons Wikileaks, els americans del ministre Blanco, és una persona que no et pots fiar, i si ells ho diuen en documents secrets...

Ricard Sancho.

1 comentari:

  1. Home, jo no estaria d'acord de la militarització, sino haguesin fet la barbarie que han fet. Els controladors privats a Europa cobren entre 50.000€ i 70.000€ i ells cuasi 300.000€. Vergonya tendrien que tindre. Paralitzar el pais d'aquesta manera sense avisar i sense serveis minims, a i en la data escollida. Les perdues millonaries per a totes les poblacions turistiques. VERGONYOS.

    ResponElimina